Kung Fu för barn och ungdomar

Barn och ungomar tränar lite annorlunda, de får nämligen lära sig alla delar av Kung Fu-traditionen! Deras träning innebär fitness, självförsvar, konfliktlösning, självsäkerhet, hälsa och hållningsträning samt Kung Fu-vapen. Efterhand blir träningen allt mer mental, med meditation och andra stressförebyggande metoder. Allt är omsorgsfullt sammanvävt till ett roligt och proffsigt program som anpassats för olika åldersgrupper!

OBS!: Åldersgränsen på barnträningen är att barnet ska ha fyllt 7 år. Ungdomsgrupperna har är varierar mellan 10 och 25 år. De avancerade grupperna saknar åldersgräns.

 

Yoga Youth & Yoga Kids
Behärska Kropp & Själ

Genom berättelser, fantasi och rörelse imiterar vi djur, växter och föremål, vi skapar en trygg och lycklig träningsmiljö och hjälper barnen att få en djupare förståelse om djur, naturen och människan. Vi upprättar en länk mellan kropp och andning. 

  • Ökar närvaro, koncentration och lugnar sinnet
  • Stärker uthållighet, smidighet och styrka
  • Ökar koordination, kroppsuppfattning och balans
  • Höjer syre, näringsupptagning och metabolism

Yoga Kids – Från FSK till åk 3

Berika din fantasi och lär dig lyckligt. Vi låter barnen imitera läraren och tolka en saga och dess innehåll genom den naturliga rörelsen. Barnen gör inte medvetet yoga rörelser och behöver inte betona andningen. Läraren hjälper till med att korrigera rörelserna och följer barnets utveckling av skelettstruktur och senor. Vi forcerar inte, utan låter barnet utvecklas och träna i en lycklig & trygg miljö. 

 

Yoga Youth – Från åk 4 och uppåt

Stärk ditt inre lugn och koncentrationsförmåga. I denna ålder behöver vi mer kontakt och kommunikation med oss själva, och yoga är ett bra metod för detta. Vi väljer positioner och rörelser från indisk dansmeditation och sittande meditation. Vi låt ungdomen koppla av och leder dem till att lära känna sin inre värld.  Läraren hjälper till att guida, korrigera och följer ungdomens utveckling av skelettstruktur och ligament, utan att forcera. 

Skogsträdgårdsodling

Tycker du om äpplen och jordgubbar? Eller kanske körsbär och plommon?

Vill du plocka dem direkt från plantan och lära dig sköta om naturen?

Vill du träffa jordens alla mystiska små varleser, ta reda på var bina bor och hur en morot blir till?

Hur odlar man egentligen all den mat som vi äter varje dag?

Kom till VÅRSÅNGEN, Malmös egna skogsträdgård, och lär dig med oss!

Close Menu