rsz_bart-cham-dao_-_2

Wing Tsun

Wing Tsun Kuen (Vårsångens näve) är en stridskonst från södra Kina, en mycket effektiv form av självförsvar och mer än så. Enligt sägnen utvecklades stilen på 1600-talet av Shaolinabbedissan Ng Mui åt hennes unga lärling för att låta en mindre person bekämpa en större motståndare.

Tai Chi

Tai Chi Chuan är en av världens mest kända träningsmetoder för att främja hälsan. Men även då många förknippar Tai Chi med enbart meditativ, avslappnande träning, är det också en av Kinas mest sofistikerade stridskonster med allt man kan tänka sig vad gäller kamp.

qigong-stance

Qigong

Qigong tränar vi tillsammans med Tai Chi, kinesisk Yoga för flexibilitet och att stretcha ut mellan ben, kotor och senor på ett skonsamt sätt. Leder som blir för tajta och kläms är ett stort men ofta förbisett problem, som denna avslappnande träning rehabiliterar.

Gracie Jiu Jitsu

Sedan 1925 har över 40 medlemmar av Gracie-familjen tillägnad sina liv att utveckla det mest effektiva systemet för självförsvar som världen någonsin har känt. Idag är Gracie Jiu-Jitsu-akademin en global organisation som står ensam i sin förmåga att bemyndiga någon – oavsett ålder, kön eller idrottsförmåga – med hjälp av de testade teknikerna och undervisningsmetoderna perfekta under det senaste århundradet.

jiu-jitsu
×
×

Cart